Időpont változás!
A 2018. február 23-i konferencia egy későbbi időpontban kerül megrendezésre, amely időpont hamarosan kiírásra kerül.


Szervező: Cebhfhionn Rendezvényszervezés és KönyvelésA konferencia megszervezésére irányuló gondolat annak kapcsán született, hogy a közel jövőben feladatunk erősíteni és elmélyíteni a társadalmi felelősségvállalást, illetve szerepvállalást a kkv szektorban is, hiszen sok tekintetben "profitálhatnak" a jótékony hatások eredményéből.
A vállalkozásoknak meg kell érezniük a környezetükben lévő ügyek fontosságát, és nagyobb figyelmet kell fordítaniuk azokra, akár példát merítve a nagy cégek jól felépített stratégiájából is.
Így nyilvánvalóvá válik a kkv-k és a civil szervezetek összefonódása, mert hiszen így találnak rá egymás értékeire.

TESTRE SZABOTTA civil szervezetek a működésük során közel hasonló feladatokat látnak el, akárcsak a cégek, úgymint pl. marketing tevékenységet folytatnak, HR-es és pénzügyi feladatokat kell megoldaniuk a kitűzött tevékenységeiken felül.
A hatékonyság növeléséhez a különböző területekre stratégiákat kell kidolgozni, amelyek módszere vázlataiban nem tér el a piaci szereplőkétől, mégis másabb ...
Fehér, apró kristályos és ízesít,
mégsem mindegy, hogy só vagy cukor kerül a kávéba!

A Benned is az értékem Konferencia I. a civil szervezetekre szabott alternatívákat nyújt a résztvevők számára.
A konferenciára olyan vendégeket várunk, akik a "civil" életben aktívak, és az előadások után kreatív ötletekkel, inspirációkkal felvértezve szeretnének - a hitükből nyert áldozatos munkájuknak köszönhetően - hatékonyabban jobb eredményeket elérni a szervezetüknek. 

 

 


 


Jelentkezésekre vonatkozó feltételek  1. A jelentkezési lap megküldése a részvételi díj elfogadását jelenti és egyben megrendelésnek minősül, tehát fizetési kötelezettséget von maga után.

  2. A jelentkezést követően díjbekérőt állítunk ki átutalásos kiegyenlítési móddal, 8 napos fizetési határidővel, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel. Az beérkező utalásokról elektronikus számlát küldünk.

  3. A számlán az étel- és az italfogyasztást külön tételként tüntetjük fel.

  4. A részvétel lemondását kizárólag írásban fogadjuk el. Lemondási határidő legkésőbb a rendezvény előtti 10. napig lehet (2018. február 12-ig), eddig az időpontig az átutalt részvételi díjat 100%-ig visszautaljuk.

  5. A lemondási határidőt követően beérkezett jelentkezéseket a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít. Ha a lemondás a rendezvény előtti 10. napon, vagy azon belül történik, a jelentkező köteles a teljes díj kifizetésére.

  6. A rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

  7. A rendezvény résztvevői hozzájárulnak, hogy róluk a rendezvény ideje alatt kép- és/vagy hanganyagok készüljenek, melyeket online oldalainkon közzétehetünk.

  8. Az adatok kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy a Cebhfhionn Rendezvényszervezés és Könyvelés a megadott elérhetőségekre reklámtartalmú anyagokat küldjön.

  9. Lemondás a cebhfhionn.rendezveny@gmail.com címen írásban tehető.


Partnerek